lauantai 5. marraskuuta 2011

Minttusuklaapavlova

Moi ipa!

Näin tosi hauskaa unta viime yönä: oltiin teillä käymässä ja olit loihtinut hääkakun kokoisen pavlovan pöytään! Se oli vaikuttava ilmestys! Siinä oli mustaherukoita, mikä vähän arvelutti, mutta loppujen lopuksi ne sopivatkin tosi hyvin makean marengin kanssa.

Heräsin tosi hyvällä tuulella, se on sanomattakin selvää. Ja katsoin aiheelliseksi pistää vihdoinkin kaakaopurkkiin vaikkapa tämän erittän nopeatekoisen minttusuklaapavlovan, jonka inspiroiduin tekaisemaan sen jälkeen, kun tehtiin teillä viimeksi marenki-kermavaahto-minttusuklaakokeiluja.



Marengin tein aiemman pavlovaohjeesi mukaan. Pienensin vain sokerin määrää kahteen desiin ja käytin perunajauhoja, kun maissijauhoja ei ollut. Sitten vain vatkasin purkillisen Gogreen vispiä, maustoin sen sokerilla ja vaniljalla ja levittelin marenkilevyn päälle. Pinnalle valmiita persikkakuutioita purkista ja muutama suklaaraita (sulatin viisi-kuusi after eightiä ja pari palaa tavallista tummaa suklaata). Herkkua tuli! Tätä voisi syödä vaikka kuinka paljon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti