torstai 2. syyskuuta 2010

Nachovuoka

Iltaa, ipa!

Sillä aikaa kun minä värkkäsin itselleni tortillantäytettä, nachoista ja juustosta pitävä puolisoni tekaisi itselleen tällaisen herkun.


Idea on sama kuin lasagnessa: nacholastuja, tacokastiketta, chilipapuja (purkista), soijafärssiä (pakasteesta), maissia ja juustoraastetta kerroksittain vuokaan, paistetaan noin 200 asteessa ehkä puolisen tuntia, kunnes ruoka on lämmintä sisältäkin.

Nopea herkku suolaisennälkään!

2 kommenttia:

 1. Mä oon käynyt tätä kuolailemassa muutamana päivänä ja vasta nyt tajusin, etten ole kuolaamiseltani tajunnut kommentoida! Duh!

  Meillä on tänään luvassa pikatacoja, mutta tää näyttää kyllä hirvittävän herkulliselta, tässähän jopa tulee kaikenlaisia toisia ajatuksia... Vaan hei, mitä ihmettä on soijafärssi?

  VastaaPoista
 2. Hälsans Kökillä on kaikenlaisia kasvispakasteita tekonin (tekopekonin) lisäksi. Tuotteissa on yleensä valkuaisena soija- ja vehnäproteiinia ja kananmunaa ja me (proteiinihullut) tykätään niistä kaikista.
  http://www.halsanskok.fi/index.php?page_id=2

  Soijafärssi on sellaista jauhelihan näköistä soijarouhetta, joka on valmiiksi maustettua ja kypsennettyä. Se on ruotsiksi tietysti vegetarisk färs, viitaten jauhelihaan, ja jostakin ihme syystä suomennettu kasvismurekkeeksi. (Ehkä koska suomessa ei ole mitään jauhelihaa tarkoittavaa termiä, jossa ei olisi liha-sanaa ;-)
  Koska kyseessä ei ole mikään mureke, on helpompaa puhua färssistä.

  Kannattaa käydä koluamassa esim. Prisman pakasteallas!

  VastaaPoista