keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Aina ei kaikki onnistu niin kuin toivoisi

Heips ipa!

Ajattelin tehdä suklaamuffineita lähettämälläsi ohjeella niin, että jätän pätkikset pois ja korvaan kahvin yhdellä muussatulla banaanilla. Arvelin, että banaani voisi tuoda muffareihin mehevyyttä. Lopputulos ei kuitenkaan ollut oikein mieleinen: rakenne on turhan tiivis ja maku jotenkin vähän tunkkainen. Ehkä banaani maistuu liikaa? Päädyin kuorruttamaan muffarit minttusuklaalevyn jämillä (täydennettynä kermatilkalla) ja heitin ne pakkaseen hätävaraksi, koska aivan paraatikelpoisia eivät mielestäni ole.


Kaiken kukkuraksi ihana pinkki nuolijani hajosi! Napsis poikki vain. Valitin asiasta valmistajalle eli Iloleipurille, mutta siellä sanoivat vain pahoitellen: "Nuolija on myyty varastostamme loppuun vuonna 2011, eikä sitä enää valmisteta." NYYH, en siis saa enää koskaan yhtä hyvää nuolijaa!

2 kommenttia:

  1. Eikä! Arvaa mitä? Mulla napsahti tällä viikolla.toi sama nuolija samasta kohtaa katki! Oon varmaan sulta sen saanut. :) Ja muffinssiterveiset piti munkin laittaa sinnepäin, vaikka tällä kertaa en leiponutkaan itse. Melko mystistä. :)

    VastaaPoista
  2. :-D Telepaattiset nuolijat! Pitäisikö meidän vaihtaa blogin nimi? ;-)

    VastaaPoista