tiistai 22. tammikuuta 2013

Minttusuklaarahka

Moi Möme!

Tää on herkkua! Maidottomana tosin voi olla vähän haastaava...



Tarvitaan:
200 g Maraboun minttukrokanttisuklaata
1 rkl öljyä
2 dl vispikermaa
250 g maitorahkaa
150 g maustamatonta jogurttia
½ dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria

Sulata suklaa vesihauteessa ja lorauta sekaan öljyä, ettei se jähmety heti uudelleen. Anna jäähtyä. Vispaa kerma vaahdoksi ja sekoita rahka, jogurtti ja sokerit mukaan, lisää jäähtynyt suklaa ja sekoita. Anna maustua hetki jääkaapissa ja kauho suuhusi. Tästä riittää kyllä kolmelle kaverillekin, jos olette kohtuullisia.

1 kommentti:

  1. Hauska idea suklaan- ja rahkanystäville! En kaipaa tästä maidotonta versiota, koska syön suklaani mieluiten sellaisenaan, mutta voisi kuvitella että käyttämällä maidotonta minttusuklaata, maustamatonta soijajugurttia ja soijakermavaahtoa saisi aikaan jonkinlaisen version. ;-)

    VastaaPoista