torstai 14. huhtikuuta 2011

Nannan Mansikka-limesmuuti

Hei Möme,

mun on pakko nostaa tuolta edellisen smuutipostauksen kommenteista tämä Nannan resepti, sillä me ollaan tehty tätä iltapalaksi jo useaan otteeseen ja se on tooosi hyvää!


250 g pakastemansikoita
250 g Valion pehmeää rahkaa (suosittelen myös Ehrmannin maitorahkavalmistetta)
Yhden limen mehu (kahdenpas!)
Makeutusta maun mukaan (meidän makuun käy kukkurallinen ruokalusikallinen sokeria, jos limejä on kaksi)

Surautetaan blenderissä ihanan paksuksi herkkusmuutiksi, tästä tulee (myös) kesän suosikkijuoma!

Limestä ja lähestyvästä pääsiäisestä tuli mieleeni resepti, joka tavallaan aloitti tämän blogikirjeenvaihdon. Piti kaivautua arkistoihin ja huomasin, että meiltä on mennyt ihan vallan ohi blogin 1-vuotisjuhlat! Mutta ei se mitään, juhlitaan sitten ensi vuonna sitäkin suureellisemmin. :)

Kiitos Möme kuluneesta vuodesta, on ollut mukava tutustua sinuun tämän reseptikirjeenvaihdon kautta. Tässä ohessa tulee kertoneeksi pieniä asioita itsestään kuin huomaamatta. Talvella oli purkissa ehkä hieman hiljaisempaa, mutta auringon myötä ollaan vissiin taas kaivauduttu koloistamme kyökin puolelle. Kiitos myös kaikille vierailijoille, eikä vähiten Nannalle tämänkertaisesta reseptistä. :)

Niin juu, se resepti. Suosittelen erittäin lämpimästi kokeilemaan tänä pääsiäisenä lime-valkosuklaapashaa!

2 kommenttia:

  1. Ihanan kesäinen smuutikuva!

    Hieno 1-vuotispuhe myös! Kiitos sinullekin, tämä kirjeenvaihto on ollut yllättävänkin hauskaa. Minäkin haluan kiittää lukijoita, kiva jos resepteistämme on muillekin iloa! Olen huomannut, että monet lukijat ovat hakeneet maidottomia reseptejä. Käytännössähän kaikki minun tekeleeni ovat maidottomia, mutta jos jollakulla on jotain toiveita, kertokaa!

    Ihania kevätpäiviä kaikille ja aivan erityisesti ihanalle ipalle! Nämä kevään juhlapäivät ovat hyvä tekosyy kaikenlaiseen herkutteluun... ;-)

    VastaaPoista
  2. Vielä smuuteista: ostin pitkästä aikaa ananaksen, ja olen nyt muutamana aamuna tehnyt aika herkullista ananas-appelsiini-persikkasmuutia. Näin vinkkinä ananaksen ystäville ;-)

    VastaaPoista