tiistai 27. huhtikuuta 2010

Bochox - 75 % Swiss dark chocolate

Parahin Ipa,

Sain tänään hermosairaille osoitettua postia. Sisältä paljastui lääkepakkaus. Kyse oli Botoxin korvaajasta, uudesta ihmeitä tekevästä ryppylääkkeestä nimeltä


"BOCHOX(R)

Confectioner Only Remedy. Keep out of reach of Chocoholics.
Active ingredient cocoa solids - 75%
For relief from the symptoms of wrinkles and crow’s feet.
Warning: May cause weight gain if used incorrectly.
Directions: Simply break off the desired dosage and consume. You should quickly be overcome by stress-relieving endorphins and no longer concerned in the slightest about your wrinkles.

IMPORTANT: THIS PACKET IS PROTECTED BY A TAMPER-EVIDENT PAPER WRAP. IF SEAL HAS BEEN BROKEN SUSPECT EVERYONE. BOCHOX CAN BE HABIT FORMING.
Not to be taken seriously.
75% cocoa Swiss Dark Chocolate"


Koska olen suklaahoolikko, tämä taisi mennä lääkkeen väärinkäytöksi, mutta teho oli kyllä pakkauksessa ilmoitetun mukainen. :-)
Suklaa on erittäin kauniin mattapintaista, syvänruskeaa ja melko kovaa. Tuoksu on houkutteleva, kevyt, kuivakka ja muistuttaa hieman kahvipapuja. Sulaa suussa (ja sormissakin) nopeasti. Maku on yllättävän (melkein liiankin) mieto, ei kovin hapan eikä makea, miellyttävän kitkerä ilman metallisuutta ja hieman heinäinen tai niittymäinen sellaisella kivan kesäisellä tavalla. Maku kehittyy suussa voimakkaammaksi ja kahviaromiseksi. Jälkimaku on tasainen ja lyhyt, hieman kermainen.Prosentteihinsa nähden yllättävän mieto suklaa, pidin tästä paljon. Sopii lääkekäyttöön erinomaisesti, yksikin pala riittää suklaanhimoon, ja muut huolet tosiaan unohtuvat. Voimakkaiden suklaiden ystävät saattavat pitää makua latteana. Aiheuttaa riippuvuutta, aivan kuin pakkauksessa sanotaan! ;-)
Kokonaisarvosana: ***

5 kommenttia:

 1. Hihihi. (hihi!) Mahtavaa, että lääke tepsi! Teillä on sen karvaisen lapsen kanssa ollut vissiin jonkun verran hermot kireällä, joten lääkettä kannattaa nauttia paljon ja usein!

  VastaaPoista
 2. Tepsiikö tämä lääke myös työvi...kseen?
  Olen niinikään jo useamman vuoden yrittänyt täyttää vyötärölle kerääntyneiden makkaroiden ja poimujen välejä, siis vyötäröryppyjä. Jospa tämä olisi kauan kaipaamani lääke, jolla saavuttaa kaunis sileä vyötärönseudun tasapaksuus. Mistä tuota saa - pitääkö lähteä Sveitsiin asti?

  VastaaPoista
 3. Tuula, mä uskoisin sen tepsivän kyllä.

  Eikä tartte ees lähteä Sveitsiin, löytyy Behnford'silta tämä lääke! :)

  VastaaPoista
 4. Tämä lääke tepsii aika moneen juttuun :-) Kiintoisaa on se, että vaikka suklaa on sveitsiläistä, tuote on Uudesta-Seelannista! Kaukaa haettua kauneushoitoa siis. :-)

  VastaaPoista
 5. ;D
  Ihanaa wappua kaakaopurkkiin!
  Tein juuri vapun must-jutun. Omenahyveen. Kerron reseptin, jos se onnistui.

  VastaaPoista