sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Suklaakuppikakut - cupcakes

Moi ipa!

Heitän taas suklaareseptejä kehiin. Nämä kuppikakut on tehty tällä aiemmin lähettämälläni, sinun reseptistäsi mukailtulla ohjeella. Kun vuoat täyttää täyteen, taikinasta tulee seitsemän suurta kuppikakkua.


Kuorrutusta varten sulatin vesihauteessa ehkä sata grammaa suklaata (70-prosenttista, muukin käy). Vatkasin jääkaappikylmän Gogreen-vispin ja lisäsin sitä käännellen suklaaseen niin paljon, että seos oli mielestäni sopivaa väriltään ja maultaan. Siis ehkä reilu puolet parin desin kaurakermapurkista.

Heitin suklaakerman sisältävän pursotinpussin hetkeksi pakkaseen ja pursotin sitten hieman jähmettyneen seoksen kakkujen päälle. Seoksessa olleet isommat ilmakuplat häiritsivät, en tiedä, miten niiltä olisi voinut välttyä. Maku oli kuitenkin hyvä, ja kokonaisuus erittäin suklainen! Olisivat nämä maistuneet ilman kuorrutustakin...

3 kommenttia:

  1. Mmmmuffins... Me ei ollakaan pitkään aikaan tehty muffinsseja! Vaimoni varmaan arvostaisi pientä ryhtiliikettä...

    VastaaPoista
  2. Hihihi.. luin äsken "suklaahippikakut". Käy se niinkin!

    VastaaPoista
  3. Joo, mä oon ainakin aito suklaahippi! :-D

    VastaaPoista