Hei Mömmelö!
Tää on päivitetty versio vanhasta kasvispiiraasta, jonka resepti löytyy täältä. Vaimo kyllästyi maistelemaan samaa vanhaa piirakkaa ja esitti toivomuksen yhdistelmästä tekoni-ananas-jalopeno. Nielin epäilykseni ja tein työtä käskettyä. Ja yllätyin oikein positiivisesti!
Pohja
100g voita
n. 2dl vehnäjauhoja
1/2tl suolaa
Täyte
3 kananmunaa
200g kermaviiliä / ranskankermaa
100g Hälsans Kökin tekopekonia
1 tlk ananasta paloina
1 sipuli silputtuna
mustapippuria, suolaa
150g juustoraastetta
jalapenoviipaleita
Nypi vehnäjauhot ja huoneenlämpöinen rasva (ja suola) taikinaksi, joka irtoaa hyvin astian reunoista. Taputtele taikina piirasvuokaan. Täytteen voit tehdä samassa kulhossa tiskin säästämiseksi.
Jätä juusto ja jalapenot vielä odottamaan, mutta sekoita muut täytteen ainekset hyvin. Levitä piiraspohjan päälle. Asettele jalapenoviipaleita oman maun mukaan ja ripottele juustoraaste päällimmäiseksi. Kuvan piiraassa on itse asiassa vielä edellisen päivän ylijäämäfetat, jotka ripottelin juustoraasteen kaveriksi piiraan päälle - hyvin toimi.
Paista puolisen tuntia 200-asteisessa uunissa. Syö riemulla, mutta elä polta suuta! Nopea ja helppo sapuska, kaveriksi voi väsätä vaikka raikasta salaattia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hauska makuyhdistelmä! :-)
VastaaPoista