lauantai 22. toukokuuta 2010

Hunajasipsien kaipuu - osa 3

Heippa Möme,

Mä tiedän, että tätä on vaikea uskoa, mutta muistat varmaan, kun me käytiin taannoin karkkikaupassa? Noh, ilokseni ja riemukseni Behnford'sin herkkuja pursuvista hyllyistä löytyi myös:


...HUNAJASIPSEJÄ!!!

Olin niin riemuissani ja niin täynnä kaikkia muita herkkuja, etten raaskinut avata pussia aivan heti. Ja nyt siihen vaikeasti uskottavaan osaan: tuollahan se on sitten pyörinyt herkkukaapin pohjalla, miltei kuukauden verran(!) odottelemassa, että hunajasipsien himo minut jälleen valtaa. Ja niin, tänään on se päivä.

Aukaisin pussin ja nappasin ensimmäisen sipsin sormiini. Koko oli suomalaista perussipsiä huomattavasti suurempi, myös painoa oli enemmän. Haukatessa sipsi on melko paksu ja erittäin rapea, tunnekokemuksena ehdottomasti perinteistä taffelia antoisampi.

Ja se maku... Noh. Ehkä tämä on se syy, etten ole raaskinut tuota pussia aukaista. Pelko siitä, ettei enkelkuoro alakaan laulaa hoosiannaa mannan sataessa taivaanporteista... Nää maistuu aika lailla samalta kuin mun oma kokeilunikin - aika paljon suolalta ja hyvin vähän hunajalta. :P Ei ole edelleenkään Estrellan Honey Roasted Nuts'eja voittanutta.

2 kommenttia:

  1. Hunajainen ipaseni,

    Onpa hauskaa, että hunajasipsien tarina jatkuu! Vaikka uskomattomalta tuntuu kykysi pihdata pussia viikkotolkulla. Kurjaa, ettei maku ollut odotusten mukainen - toivottavasti kuitenkin hyvä sinänsä, vaikkei enkelikuoroja saanutkaan putkahtelemaan pilvenreunalle veisaamaan. Kokeilitko dipata sipsejä hunajaan?

    VastaaPoista
  2. En! Eipä tullut mieleeni moinen! :) Tuolla on pussinpohjat tosin vielä jäljellä, joten pitänee koittaa. Nyt kun asiaa pohdin, niin voisi kyllä olla helpointa dippailla tavallisia herkkusipsejä sinne hunajaan ja syödä vaan sellaisenaan... :D

    Mä kyllä dippasin noita eilen dippivihanneksille vääntämääni sååsiin, toimi erittäin hyvin. Tosin note to self: laita jatkossa valkosipulia aina puolet siitä mitä ajattelit ensin laittaa... Melko tujua dippiä näin toisena päivänä!

    VastaaPoista