sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Mutaa ja mansikoita

Moi Ipa!

Mikäpäs paremmin kruunaisi keväisen sunnuntain kuin pala mutakakkua? Ehdoton lempparini on tämä Frödingen pakastemutakakku, se voittaa monet itsetehdyt ja konditorioiden mutakakut. Lisukkeeksi sopii vaniljajäätelö, mutta suosittelen kokeilemaan myös mansikkaa! Tofulinen mansikanpaloja sisältävä soijajäde tai muu vastaava hyvin mansikkainen jäätelö täydentää ihanasti täyteläistä suklaanmakua.Oikein mukavaa alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Oh my! Multa on mennyt ihan ohi tää. Olin vappuviikonlopun vissiin niin hyvin simoissa, että jäi suklaiden välistä tällainen ihanuus näkemättä!

  Vitsi, pitääkin tehdä mutakakkua taas.. Tai poiketa kauppaan. Meille iski taas herkkukuri. S:n kotikomennuksen aikana kun taisi vähän lähteä lapasesta... :) Mutta hyvä niin, ja jäähän meille vielä viikonloput herkutteluun.

  Onko muuten hyviä nuo sydänströsselit? Me ostettiin lakritsaströsseliä ja hain lidlistä suklaajätskiä.. Nämä kun yhdistää, niin ollaan mun lapsuuden Mövenpick-kioskilla jälleen.. <3

  VastaaPoista
 2. Viikonloppuina ehtii herkutella kyllä koko viikon edestä, jos haluaa! :-)

  Sydänströsselit ostin lähinnä ulkonäön, en maun takia. Maku on ihan ok, ei mitenkään erityinen. Mutta sydämet ovat nättejä mokkapaloissa ja sen sellaisissa.
  Joskus kyllä haaveilen tällaisistakin:
  http://www.rainbowdust.co.uk/edible-gold-stars-box-of-10-units.html

  VastaaPoista